στο πάτο εδώ του πηγαδιού

«If you tremble with indignation at every injustice, then you are a comrade of mine.»
Che

H σελίδα αυτή είναι η αποτύπωση του προσωπικού μου ποιητικού οράματος και δεν έχω καμία απολύτως διάθεση κανενός συμβιβασμού σε αυτό. Είναι συνεπώς μια διαρκής αποτύπωση αρχών με Ηθική Αισθητική και Πολιτική κατεύθυνση. H Ποίηση είναι αφηγηματικός στοχασμός για όλα τα φαινόμενα.

Είμαι σύντροφος με όλους όσους συνειδητοποιούν και πράττουν κατά της ανισότητας και της αδικίας από δομές ανελευθερίας είτε λέγονται αστικά κράτη είτε πολυεθνικοί οργανισμοί, ολιγαρχίες, ολιγαρχικές αγορές, φανταστείτε δομές εξουσίας και ονοματίστε τες.

Ο προιστάμενος της ΙΚ εφορίας συνιστά ένα σημείο μιας άδικης δομής. Κάθε σκαλοπάτι κάθε νόμος κάθε δομή, το ΚΚΕ σε ότι με αφορά επίσης, ή οποιαδήποτε ανελεύθερη ιεραρχία που μάχεται να αγιοποιήσει τα μέσα μέσω του σκοπού.

Ο σύντροφος όμως που μάχεται στη βάση του κόμματος για κοινωνική δικαιοσύνη είναι σύντροφος μου.

Στην εξίσωση που περιγράφει την επαναστατική κάθαρση του κόσμου δεν υπάρχουν εκφρασμένες λύσεις. Υπάρχει όμως μεγάλος αριθμός πιθανών και δυνατών λύσεων.

Αυτές συλλογιέται μια επαναστατική ποίηση μέσα στη διαρκή δίνης της ύπαρξης και του έρωτα, μαζί με όλα ερωτήματα που μπορεί να σκαλίσει.

Όσοι πάλι αναζητείτε το Σεφέρη τον Ελύτη τον Καβάφη, τον Έλιοτ τον Πάουντ τον Ρίλκε ή άλλους μεγάλους ποιητές ή αρέσκεστε να συλλογιέστε την επανάσταση από την Φιλοθέη ή όπου αλλού, όσο κι αν τρόπος σας είναι εκφρασμένη βία, καλώς κάνετε, είπαμε δεν θα φτιάξουμε φυλακές για να γκρεμίσουμε τις φυλακές.

Εμείς στο πάτο εδώ του πηγαδιού δίχως να στρέψουμε το νου τις βάσεις θα χαλάμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s